10% korting op COVID-RI&E

Vraag tijdens de Week van de RI&E in een gratis (online) offertegesprek een offerte aan voor een update van uw RI&E voor COVID-19 en krijg 10% korting op het uurtarief.

Veel branches en bedrijven werken met speciale corona-protocollen. Een coronaprotocol heeft echter geen juridische status binnen de Arbeidsomstandighedenwet. De inspectie heeft laten weten dat in de RI&E het coronavirus expliciet als risico moet worden opgenomen, evenals de manier waarop de werkgever dit risico beheerst. Onderdeel hiervan is ook het opstellen van een aanpak om risico’s te voorkomen, vermijden of de gevolgen te beperken.

Het Expertisecentrum Toxische Stoffen van PreventPartner kan u helpen bij het updaten van uw RI&E voor COVID-19. Met deze update wordt beoordeeld of u voldoet aan alle eisen die wat betreft de RI&E COVID-19 gesteld worden. Samen met u bespreken we welke maatwerkstappen nodig zijn om uw RI&E en plan van aanpak te actualiseren op het gebied van COVID-19.

Als u tussen 21 en 25 september een offerte aanvraagt voor het updaten van uw RI&E voor COVID-19 ontvangt u 10% korting op het uurtarief. Het (online) offertegesprek is vanzelfsprekend gratis.

Bekijk de website voor meer informatie en maak een afspraak

Een greep uit de activiteiten