4x veilig werken in tijden van corona

Praktische informatie, tips en inspiratie van ArboNed over veilig en gezond werken en de uitdagingen van het coronavirus.

Praktische gids

Uw mensen gezond, veilig en met plezier aan het werk houden, dat bevordert de productiviteit en prestaties en vermindert verzuim. Ook met de extra uitdagingen die het coronavirus met zich meebrengt. Download gratis de praktische gids: Zijn uw werknemers zeker van een veilige werkomgeving?

Webinar

Waarop moet u letten nu de ‘anderhalvemetersamenleving’ concreter wordt en steeds meer bedrijven langzaam de werkvloer heropenen of zich hierop voorbereiden? In dit webinar praat  ArboNed-ergonoom Corina van Dijk u in een half uur bij. Kijk het webinar Aan de slag met de RI&E in tijden van corona gratis terug!

Checklist

Of gebruik deze opstartcheck zodat uw werknemers ook in tijden van corona gezond en veilig kunnen werken. De check geeft u een eerste beeld waarop u moet letten in de ‘anderhalvemetereconomie’. Download gratis de checklist Werken in de nieuwe werkelijkheid

Podcast

Op zoek naar inspiratie? Bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter staat in de podcast van ArboNed stil bij gezond ondernemen. Hij neemt in deze aflevering een kijkje bij Dubbelman Container Transporten om te kijken hoe zij de RI&E hebben uitgevoerd én wat het hen heeft opgeleverd. Ook geeft Ad van Zundert, veiligheidskundige bij ArboNed praktische tips over de RI&E. Luister de ArboNed podcast Een gezond bedrijf en een veilig bedrijf

Een greep uit de activiteiten