RI&E en trainingen: 3 x korting!

Bij PraKtima krijgt u 10% korting op het uitvoeren van de RI&E, de ééndaagse BHV-training of de ééndaagse training Preventiemedewerker.

PraKtima ondersteunt u bij het realiseren van de goede arbeidsomstandigheden en veiligheid in uw bedrijf, nu en in de toekomst. Ook bij het op peil houden van het veiligheidsbewustzijn ondersteunt PraKtima door middel van het uitvoeren van deskundige audits en inspecties. Daarnaast trainen we uw medewerkers in adequaat handelen in noodsituaties (BHV) en de borging van Arbo en veiligheid in uw bedrijf (preventiemedewerker).

Drie kortingsacties tijdens de Week van de RI&E!

Tijdens de Week van de RI&E krijgt u 10% korting op het uitvoeren van de RI&E, de ééndaagse training BHV of de ééndaagse training Preventiemedewerker.

Bekijk de website voor meer informatie

10% korting op een RI&E

Vraag in de week van de RI&E een offerte aan voor een RI&E en krijg 10% korting! Dit geldt voor een compleet nieuwe RI&E, maar ook voor een update van een bestaande.

Stuur een mailtje naar info@praktima.nl voor een offerteaanvraag of meer informatie.

10% korting op een BHV training

Krijg nu 10% korting op een BHV training op donderdag 19 november 2020. Deze ééndaagse training wordt gegeven op onze bedrijfslocatie in Zutphen, is geschikt voor startende en herhalende BHV’ers en bestaat uit de volgende onderdelen:

09:00 – 12:30 uur: Levensreddende Eerste Handelingen, inclusief reanimatie en AED
12:30 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 16:30 uur: Brandbestrijding, ontruiming en communicatie

De dag is inclusief koffie/thee, lunch en een BHV-pas. Je kunt je al aanmelden vanaf 1 deelnemer!

Schrijf je online in voor de training of stuur een mail naar bedrijfstrainingen@praktima.nl. Zet in het Factuuradres vakje of de mail ‘Week van de RI&E’ en ontvang 10% korting op deze training.

10% korting op een training Preventiemedewerker

Krijg nu 10% korting op een training Preventiemedewerker op woensdag 4 november 2020. Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf) kan uitvoeren. Ben jij aangesteld als preventiemedewerker? En heb jij behoefte aan het uitbreiden van je kennis en vaardigheden om deze rol zo goed mogelijk te kunnen invullen? Dan is deze training van één dag uitermate geschikt voor jou.

De dag is inclusief koffie/thee, lunch en een certificaat. Je kunt je al aanmelden vanaf 1 deelnemer!

Schrijf je online in voor de training of stuur een mail naar bedrijfstrainingen@praktima.nl. Zet in het Factuuradres vakje of de mail ‘Week van de RI&E’ en ontvang 10% korting op deze training.

Een greep uit de activiteiten