Ronde Tafels, Coronamodule en andere acties

Maak nu gebruik van kortingen en acties tijdens de Week van de RI&E 2020 met gratis Coronamodule en Ronde Tafels!

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers die actief met de RI&E werken de risico’s in hun bedrijf beter beheersen en leidt tot minder uitval, minder ongevallen en lagere kosten.
Iedere organisatie treft maatregelen om medewerkers en klanten te beschermen tegen de risico’s van Covid-19. Kosten nog moeite worden gespaard. Maar zijn alle maatregelen ook zinvol? Om dure, zinloze maatregelen te voorkomen zou u per locatie een risicoweging moeten uitvoeren.

En daarom doet De Bedrijfspoli mee aan Week van de RI&E met meerdere acties:

Ronde Tafels: Preventiemedewerkers en Klimaatbeheersing en binnenmilieu

Kom met collega’s uit verschillende organisaties tot de beste oplossingen en ideeën onder begeleiding van onze adviseurs. Tijdens de digitale Ronde Tafels worden vragen en uitdagingen uit de praktijk besproken om met bagage en inspiratie terug naar het werk te kunnen.

Kortingen en gratis Coronamodule

Heeft u nog geen RI&E, of is deze niet meer actueel? Ontvang dan in de week van de RI&E 15% korting voor de uitvoering van de gehele nieuwe RI&E bij de aanvraag en opdracht tot uitvoering. De offerte op maat volgt na een intakegesprek.

Ook krijgt u dan de Coronamodule gratis (t.w.v. gemiddeld € 1.280,-).

15% Korting op Coronamodule (uurtarief)

Heeft u een actuele RI&E, maar ontbreekt daarin alleen de risico-inventarisatie rondom een pandemie, dan bieden wij u onze Coronamodule aan als aanvulling op uw bestaande RI&E en Plan van Aanpak. Nu met 15% korting op het uurtarief.

Bekijk de website voor meer informatie over alle acties

Een greep uit de activiteiten