Week van de RI&E: LIVE recap

Tijdens de Recap op vrijdag 25 september om 15:00u kijken we terug op de Week van de RI&E en de activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Naar de uitzending

Week van de RI&E: LIVE Recap 

Met de stakeholders weer aan tafel zal Aldith Hunkar ons meenemen langs een aantal activiteiten, visueel ondersteund door een vlogger die in de week verschillende activiteiten heeft bezocht. Een fijne afsluiter van hopelijk weer een succesvolle Week van de RI&E. De Recap duurt ongeveer een half uur.

Klik hier om deze afspraak direct in uw agenda te plaatsen.

Week van de RI&E: LIVE kick-off

Op maandag 21 september om 14:00u vond de officiële kick-off plaats van de 6e Week van de RI&E. Dit keer in de vorm van een online talkshow ‘à la de Wereld Draait Door’ onder leiding van Aldith Hunkar. De uitzending is nog tot en met vrijdag 25 september 14:00u terug te zien.

Verwacht een levendig gesprek over het belang van de RI&E en hoe we de toepassing van de RI&E in praktijk kunnen verbeteren. Er worden verschillende filmpjes getoond en besproken onder leiding van presentator Aldith Hunkar. We geven onder andere een kijkje in de praktijk bij ondernemers en een cabaretier geeft zijn eigenwijze blik op gezond en veilig werken. Tot slot wordt de pilot ‘Route naar RI&E ’ gelanceerd; een belangrijke eerste stap in het programma ‘Verbetering naleving RI&E’ van het Ministerie van SZW om de uitvoering van de RI&E te vereenvoudigen voor kleine ondernemers.

Aan tafel:

Chantal van Aken – Programmamanager Impuls RI&E  (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid)
Bonny de Vries – Projecteleider (Steunpunt RI&E Instrumenten)
Mario van Mierlo – Coördinator sociale zaken (VNO-NCW/MKB-NL)
Renske Jurriëns – Beleidsadviseur Gezonde en Veilig Werken (FNV)
Floor Leemans – Projectleider (Inspectie SZW)
John van der Pouw Kraan – Ondernemer (Ping Pong Club & Gajes in de Bajes)
Andries Tunru – Cabaretier & Improvisatieacteur
Mirjam van der Kooij – Zelfstandig Ergonoom en Arbeids- en Organisatiekundige

Voor wie?

De Kick-off is het gezamenlijk startsein van de Week van de RI&E en is bedoeld voor intermediairs en supporters van de Week van de RI&E. Mis het niet! De uitzending duurt ongeveer een uur.

Klik hier om deze afspraak direct in uw agenda te plaatsen.

Een greep uit de activiteiten