Winactie Fysieke Belasting

Vul tijdens de Week van de RI&E de Checklist Fysieke Belasting in of start met de app BewustBelast en maak kans op een prijs!

Fysieke belasting is een vast onderdeel in de RI&E, maar de RI&E geeft vaak geen èchte beoordeling van bijvoorbeeld het tilwerk of de werkhoudingen. Daarom ontwikkelt TNO hiervoor gratis hulpmiddelen zoals de Checklist Fysieke Belasting en de app BewustBelast.

De Checklist Fysieke Belasting helpt op een eenvoudige en snelle manier inzicht te krijgen in de risico’s op lichamelijke klachten. De resultaten geven een overzicht van mogelijke knelpunten zodat je op een efficiënte manier bij de belangrijkste punten terecht komt en direct aan de slag kunt met het zoeken en implementeren van maatregelen. De app BewustBelast is een handig hulpmiddel voor iedereen die tijdens het werk bewust gezonde keuzes wil maken. De app geeft directe feedback op hoe je zelf een situatie kunt verbeteren.

Meer informatie over de Checklist Fysieke Belasting

Meer informatie over de app BewustBelast

Winactie:

Vul je tijdens de Week van de RI&E (van 17 tot en met 21 juni) de Checklist Fysieke Belasting in of start je met de app BewustBelast? Dan maak je kans op mooie prijzen! Onder de deelnemers verloten we een activity tracker, een zitbal en een relax pakketje van Rituals. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Een greep uit de activiteiten