Gratis opstartservice t.w.v. 99 euro!

Actie-aanbieding: gratis opstartservice t.w.v. 99 euro. Wij voeren uw eerste maatwerkchecklist voor u in.

Easy to inspect is de methode om interne inspecties uit te voeren zodat de ARBO-beheersmaatregelen blijvend ingevoerd zijn. Geschikt voor uitvoering van specifieke onderdelen van de RI&E, werkplekinspecties, observatierondes veilig gedrag. Dit is al mogelijk vanaf 59 euro per jaar.

De werkplekinspectie is een praktisch hulpmiddel om veilig en gezond werken op de werkplek te bevorderen en daarmee een goede aanvulling op RI&E. Met easy to inspect is het mogelijk om deze inspecties on site digitaal uit te voeren met een smartphone- of tablet-App, zowel off- en online. De rapportage ontvangt u direct in PDF per email. Staat de checklist die u voor ogen heeft niet in onze database? Geen probleem, met de online tool kunt u uw eigen checklists creëeren. Kijk snel op www.easytoinspect.com voor meer informatie.

Wanneer u tijdens de week van de RI&E (van 21 t/m 25 september) een abonnement afsluit via dit aanmeldformulier op onze website kunt u kosteloos gebruik maken van de opstartservice ter waarde van 99 euro.

Een greep uit de activiteiten