Inloopochtend & Netwerkbijeenkomst

Wilt u meer uit uw RI&E halen en voorbereid zijn op calamiteiten zoals het coronavirus? Profiteer dan van gratis advies tijdens de inloopochtend op dinsdag 22 september of doe mee met de netwerkbijeenkomst op donderdag 24 september.

De RI&E is een belangrijk onderdeel bij de bedrijfsvoering. We moeten de risico’s binnen het bedrijf herkennen en beoordelen om hier doeltreffend actie op te ondernemen. Vanuit de belevingswereld van de ondernemer de RI&E invulling geven. Dit kan bijvoorbeeld door de RI&E te koppelen aan onderwerpen die de ondernemer bezig houden. Denk aan corona-protocollen, uitval door hoge fysieke belasting of verzuim als gevolg van mantelzorg.

Deze Week van de RI&E organiseert BMD Advies Zuid Nederland twee activiteiten voor een eerste gratis kennismaking:

Inloopochtend: op kantoor of online

De specialisten van BMD Advies Zuid Nederland kijken graag vrijblijvend met u mee naar de RI&E van uw bedrijf. Sluit aan bij onze inloopochtend op dinsdag 22 september van 09:00 tot 12.00 uur. U kunt langskomen op ons kantoor in Tilburg of u aanmelden voor een online sessie.

Mail uw RI&E voorafgaand aan de inloopochtend naar Ramon.vanLeeuwen@bmdzuid.nl. U kunt dan optimaal profiteren van deze kans.

BMD Netwerkbijeenkomst: Corona – waar staan we nu?

Waar liep u tegenaan, wat kwam u tekort en wat moet u nog doen om voorbereid te zijn op een eventuele opleving van het virus of een nieuwe calamiteit? Praat mee op donderdag 24 september:

08:00-10:00 uur op kantoor BMD Advies Zuid Nederland in Tilburg
09:00-11.00 uur online sessie via Microsoft Teams

Hoe de sessie gehouden wordt is afhankelijk van de situatie rondom COVID-19 en het aantal aanmeldingen.

Bekijk de website voor meer informatie

Een greep uit de activiteiten