Presentatietraining voor hr- en arboprofs

Presentatietraining voor arbo en HR-professionals – 15 % korting op een training van één dag. Leer presenteren met plezier én overtuiging!

Al een aantal jaren verzorgen wij presentatietrainingen voor verschillende doelgroepen. Omdat onze roots in arboland liggen en wij daar veel ervaring hebben opgedaan hebben deelnemers die werkzaam zijn in dit werkveld onze speciale aandacht. Ons hart ligt immers bij arbo.

Training met 15% korting

Tijdens deze training voor arboprofessionals leren wij je graag hoe je met plezier en overtuiging kunt presenteren over arbo-onderwerpen zoals de RI&E. Hoe presenteer je bijvoorbeeld de bevindingen uit de RI&E aan de directie of aan de OR. En hoe zorg je ervoor dat je dit met overtuiging doet zodat je de handen op elkaar krijgt voor het oplossen van knelpunten.
Voor gecertificeerde kerndeskundigen is aan deze training 1 SKO-punt toegekend.

De training vindt plaats op 6 oktober 2020, centraal in Nederland en Coronaproof. Als jij je aanmeldt tijdens de week van de RI&E ontvang je 15% korting.

Gratis telefonisch advies

Tijdens de Week van de RI&E kun je ons ook bellen voor een gratis telefonisch adviesgesprek  “Kloppend Samenwerken” rondom thema’s RI&E en Arbobeleid.

Bekijk de website voor meer informatie

Een greep uit de activiteiten