Tips, tools & cadeaus

ArboNed bestaat 25 jaar en wie jarig is trakteert! Niet alleen tijdens de Week van de RI&E, maar het hele jaar door. Kom in juni naar de gratis kennissessie ‘Werken aan preventie met de RI&E, hoe doe je dat?’

logo ArboNedGa aan de slag met uw Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en beperk zo de arbeidsrisico’s binnen uw bedrijf. Arbo-experts geven u hiervoor de nodige basisinformatie tijdens de gratis interactieve kennissessies die in juni plaatsvinden door het hele land.

Kijk voor data en locaties op de website van ArboNed.

Maak kans op ‘Mijn preventie-expert’ ter waarde van € 1.175

Al 25 jaar maakt ArboNed bedrijven in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Tijdens de kennissessie maakt u kans op een hele dag advies van een arbo-professional bij u op de zaak: ‘Mijn preventie-expert’!

Liever het online webinar kijken?

Vindt u het thema interessant, maar lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek ons live webinar volgen op dinsdag 25 juni aanstaande van 12.00 tot 12.45 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan onze experts.

Meld u hier aan voor het webinar

Expertsessie voor preventiemedewerkers

Speciaal voor preventiemedewerkers organiseren we ook een gratis kennissessie gevaarlijke stoffen en beroepsziekten.

Bekijk hier het programma

Een greep uit de activiteiten